27. jan, 2018

Chris peters neemt afscheid als bestuurslid

Beste vrienden van ReHerp,
 
Na lang wikken en wegen ben ik tot het besluit gekomen dat ik mij terugtrek als bestuurder van Stichting ReHerp. Het was echt geen gemakkelijke beslissing.
 
Vanaf het begin ben ik samen met Henk Zwartepoorte, Ton Dorresteijn, Willem Schaftenaar en vele anderen, nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van Stichting ReHerp. Als mede-oprichter heb ik samen met onze Henk bij de notaris de notariële akte ondertekend die de Stichting ReHerp haar bestaansrecht gaf.
 
Het samen met oud-collega’s en enthousiaste reptielen- en amfibieënliefhebbers oprichten van ReHerp was een heel inspirerende periode. Er werd een mooie locatie gevonden en een uitstekende samenwerking opgebouwd met Serpo. Dat alles was heel veelbelovend.
Zoals iedereen natuurlijk weet was het overlijden van onze zo gewaardeerde Henk een enorme klap voor alle betrokkenen. Toch wisten we met ons allen verder te gaan en verder te bouwen aan stichting ReHerp. Een fantastische prestatie vind ik.
 
Mijn verhuizing naar Noord-Limburg, mijn geringere mobiliteit en mijn afgenomen fysieke gesteldheid hebben de betrokkenheid die ik kan leveren echter jammer genoeg drastisch verminderd. Er kan bijvoorbeeld niet meer bij mij vergaderd worden e.d. Dat vind ik echt erg. Zeker omdat ik juist 100% inzet wil leveren. Maar dat gaat dus niet en daarom heb ik besloten mijn secretarisfunctie ter beschikking te stellen.
Natuurlijk wil ik op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, maar dan niet meer als actief bestuurslid.
 
Graag bedank ik iedereen voor de fijne samenwerking en spreek ik de hoop uit dat Stichting ReHerp een goede toekomst tegemoet gaat.
 
Met vriendelijke groet,
 
Chris Peters.